HTML

Barangolás a lélek legmélyebb bugyraiban - Mr. A.

Amit már eltemettél, amiről nem mersz vagy nem tudsz beszélni vagy pusztán mozgatja a fantáziádat. Itt a tapasztalatokon keresztül olvashatsz egy olyan világról, amit az illúziók és az érdek világának is szoktak nevezni...

Friss topikok

Címkék

Archívum

A kéj-rendszer és ami mögötte van (18+)

2011.12.14. 18:22 Mr.A.

Nehéz elkapni a téma fonalát..., talán ott kezdeném, hogy ez egy külön világ. Ahogy vannak szellemi dolgozók és kétkezű munkások, úgy élnek közöttünk a berkekben 'szolgáltató', 'BN' (bérnőstény), 'SZT' (szolgáltató rövidítve)  és egyéb fantázia nevekkel illetett és megjelölt dolgos lányok, hölgyek, nők és asszonyok. Ez az egyik oldala, a másik pedig a 'vendégek', akik igénybe veszik a szolgáltatásokat. Újat ezzel szerintem senkinek nem mondtam. Az újdonság maga a felismerés lehet, hogy ezek az embereket látod a tömegközlekedési eszközökön, ők néznek át a kocsijukból a dugóban araszolva, közelebb érve pedig, ők azok akikkel minden nap reggel együtt kávézol a melóhelyen, akik felszolgálnak ha étterembe mész és bizonyos esetekben ő az az ember is akik reggel csókot ad és őt látod meg minden nap amikor felébredsz. Itt jön a képbe a külön világ, mondhatni a sötét oldal, hogy nem tudod megmondani minden esetben, sőt csak nagyon ritkán merül fel a gyanú, hogy az illető kettős életet él. A mindennapokban dolgos alkalmazott, kimért főnök, szeretett gyermeked, szerető férj/feleség vagy gondoskodó apa/anya.

Reggel amikor mész dolgozni vagy a suliba, nézd meg a melletted lévőt... "vajon a fősulira siet ez fiatal lány lány vagy éppen egy új építésű lakás felé, ahol már készül fogadni az első delikvenst". Ha szemfüles az ember és figyel, néha el-el csíp egy-egy telefon beszélgetést reggel vagy délelőtt, ahol a dolgokat körül írva, körbe pillantva vagy éppen pókerarccal tájékoztatás folyik. A hozzád közel állókról 100%osan meg tudod mondani, hogy shoppingólni megy, tényleg túlórázik a melóhelyen (legközhelyesebb, de beválik mindig :) ) vagy tényleg a haverjaival/ barátnőivel beszélgetnek valahol...

A dolog lényege, hogy a társadalomba ívódott ez "klub" is, mert bizony erről van itt szó. A szex ipar nem mai találmány, kereslet-kínálat az alapja és mint tudjuk, ahol van piac, ott áru is lesz előbb- utóbb... már az ősidőkben is az d*gott, aki hozott haza valamit a vadászatról. Így örökítette a génjeit tovább az életre valóbb, de mi van szegény selejtekkel? A fejlődés paradoxonja, hogy ezt mi, önszántunkból kerültük meg, a pénzzel. Ezért is mászkál annyi ostoba, selejt, nem kívánatos, moslék ember a világban.

Maradjunk annyiban, hogy a piac hatalmas és így a kínálatnak is fel kell vennie a versenyt. Mélyebb boncolgatások nélkül kijelenthetjük, hogy a pénz a mozgatórugója világunknak, ha nincs, beszűkül, ha pedig sok van, akkor kinyílnak az ajtók. Ezzel el is érkeztünk ahhoz, hogy a rendszer működik, mindenki akar valamit a szex iparban a másiktól, egyik a pénzt a másik meg szolgáltatást. Az alku megkötetett, mi pedig az áldásunk adtuk rá. "Mehetsz édesem k*rvázni" Mivel ez így van. Legális szexshopok, ingyenes pornó oldalak és hirdetések, sőt amikor leülsz a TV elé este, akkor is azt nézed, szebb csomagolásban. Nincs miről beszélni, mi akartuk.

Tévedés ne essék, mindezek mögött emberi életek vannak. Döntések amiket mindenkinek meg kell hoznia, néha pedig a körülmények miatt, más hozza meg helyettünk az életünket befolyásoló döntést. Ilyen amikor a férfi addig veri a nőt, amíg bele nem megy a kényszer kéjelgésbe. Bár én azokkal a lányokkal kerültem kapcsolatba, akik így döntöttek vagy hazudtak a miértről. Ismerek olyat is aki úgy fogja fel, "kellemest a hasznossal", olyat is akinek a céljai eléréséhez ez a legoptimálisabb út és olyat is aki pusztán anyagiak miatt csinálja, "egyetem mellett kell a pénz" (albérletre, bulira, stb.), hú, ők sokan vannak.

Kijelentem, hogy én a tévelygők népes táborát gyarapítom, azaz barátnő/élettárs/feleség mellett járok rendszeresen lányokhoz. Már látom is a lenézést, a megvetést, bár nem tudom hova tenni, hiszen kedves olvasó, ön is áldását adta erre, ön is a rendszer része, nem lázad ellene, elfogadja, belenyugodott. Maradjunk ennyiben és el se jussunk azokhoz a frázisokhoz, hogy "ha párja megtudná, mit szólna, gondoljon bele, hogy ez önnek hogy esne fordítva...". Fogadjuk el tényeket, nem kell a melodráma.

Nem régen csöppentem bele ebbe a színes, kavargó álarcosbálhoz és piaci körúthoz nagyon hasonló világba. Nekem kimaradtak az "utcai harcosok" (útszéli kéjnők), 2011-et írunk, vannak erre külön site-ok, amik abból szedik meg magukat, hogy összehozzák a keresletet és a kínálatot. Úgy lehet elképzelni az egészet, mint a hipermárketet, minden egy helyen, minden van amit csak akarunk és olyan marketinggel, PR-al, reklámmal, hogy csak na. Pár kattintás és látod a választékot, igazi körsétát lehet tenni, ha az ember nem sajnálja az időt rá. Én a mai napig nem jutottam el arra szintre, hogy minden hirdetőt meg tudjak nézni, egyrészt mindig vannak újak, másfelől piszok sokan vannak. Itt válik érthetővé, amit az elején írtam, hogy "aki melletted áll a buszon" és ez még csak a szolgáltató oldal, ehhez jön hozzá, hogy a nézelődök (nem a tényleges igénybe vevők) meg ezeknek a többszöröse.

Ha megjött az isteni szikra, regisztrálsz egy ilyen oldalra (kapásból tudnék mondani 5-10 igényes oldalt, ami ezekkel foglalkozik) és gyakorlatilag aláírtad a klubtagságodat. Persze a klubbon belül is meg kell küzdeni, hogy azért hogy elismerjék a ténykedésed és ne csak "kukkoló" (olyan tag, aki aktívan nem vesz részt a közösség életében, legalábbis nem ír róla). Vannak weboldalak, ahol minél elismertebb tagja vagy a közösségnek, annál több jogot kapsz a közösség életéhez való hozzászóláshoz. Vannak közösségek, ahol szabadon írhatsz és egyből egyenrangú MT (Makktárs, a szolgáltatást igénybe vevő férfiak egymás között) leszel.

A közösségi élet gyakorlatilag a szolgáltatók látogatásából, a látogatás után beszámoló írásáról, illetve az adott feldobott témák (tudsz -e ázsiai lányokat, szerinted lehet -e szerelem szolgáltató és vendég között, orális szexről értekezés, stb, stb, stb.) A közösség lényege, hogy mindkét fél elégedett legyen, a piaci érdekek találkozzanak, abban a formában, ahogy a felek akarják, informálódhass a szolgáltatókról, azelőtt, hogy elmentél volna hozzá, így megkönnyítve a választást. Teszem azt, ha te szeretnél, egy 22- 28 év közötti, szőke, 170cm magas, borotvált hölgyet, aki benne van az anális szexben, akkor kis keresgélés után (képek nézegetése, szimpátia alapján) meg is fogod találni. Ha tovább óhajtod szűkíteni a kört más, számodra fontos dolgokkal, akkor közöttük meg találod nagy valószínűséggel, akivel el tudod képzelni a tökéletes együttlétet. Sőt, ha meg van az illető, a kedves MT -ak beszámoló alapján indulhat is a fantáziálás, ahonnan már csak egy telefon hívás választja el az embert a konkrét aktustól. Így megy ez kérem alássan, nem nagy ördöngösség, technika.

A hölgyeket két nagy csoportra különíthetjük el, vannak az erotikus masszőzök és a szexpartnerek. Ezt is az igények alakították így, van akinek elég egy kis lazítás, egy kis orális játékkal a végén és már megy is haza az asszonyhoz, hogy "Ó Drágám, olyan fárasztó napom volt, még túl órázni is kell, ez a rohadék főnök, meg nem is fizeti ki..." :). Ez egy előszoba szerűség, segít az újonc MT -nak a beilleszkedésben. Ha ráuntál a csúszkamasszázsra és kemény eksönre vágysz, már siklasz is tovább a megszokott technikával a keményebb szexre és onnantól nehéz megállni (ha csak az anyagiak nem tartanak kellően féken). Olyan ez, mint bármelyik szenvedély betegség, megízleled, rákapsz és függő leszel, nem kell ecsetelnem szerintem. A gépezet olajozott, sodródsz az 'árral'.

Fel van vázolva a helyzet, a tények, kérdés az, hogy mit kezdesz a lehetőségekkel és hogy akarsz -e egyáltalán kezdeni vele valamit. Itt jön a fent említett döntés. Mindkét oldalnál. A rendszer működik, ez a jó benne vagy éppen hogy ez a baj vele.

Remélem sikerült megkarcolnom legalább a felszínét a témának, ahogy mondtam, saját tapasztalatból írok, nem szentírás. A következő blog bejegyzésben kicsit mélyebbre ások és jönnek a személyes tapasztaltok, sztorik.

Mivel a új a blog, így nagyon jól esne, ha kapnék visszajelzéseket, akár negatív, akár pozitív, de legjobban az építő jellegűeknek örülnék.

Szép estét: Mr. A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://illuziokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr373463668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása