HTML

Barangolás a lélek legmélyebb bugyraiban - Mr. A.

Amit már eltemettél, amiről nem mersz vagy nem tudsz beszélni vagy pusztán mozgatja a fantáziádat. Itt a tapasztalatokon keresztül olvashatsz egy olyan világról, amit az illúziók és az érdek világának is szoktak nevezni...

Friss topikok

Címkék

Archívum

Szerelem a szerelemgyárban? (18+)

2011.12.22. 19:22 Mr.A.

Mai témám a szerelem a Szolgáltató és a Vendég között. Lehetséges -e egyáltalán, ha igen, akkor milyen formában és működhet -e?

A témát egyik kedves Szolgáltatóm, "Barbi" ihlette meg. A lánynak van pasija, sőt a fiatalember egy régi vendége. Amikor összejöttek abbahagyta tevékenységét és csak otthon vette a kezébe a lompost. Aztán a srác munkájából adódóan külföldön dolgozott tovább és a lány visszacsúszott az erotikus masszázs világába. Hivatalosan, az a fedősztori, hogy csak masszíroz, semmi szex, természetesen naponta több faszt fog, mint kilincset...  a lényeg, hogy a kapcsolatuk alapvetően egy hazugságra és egy illúzióra épül, miszerint hűségesek a másikhoz. Véleményem szerint ilyen formában csak egy darabig működhet, nem azért mert nem bírja ki a lelki terhet és egy idő után bevallja a viselt dolgokat a kapcsolat alatt, pusztán azért, mert rutinos a MT úgyis megtalálja a hirdetést, ha felmerül benne a gyanú, ami ilyen múlt ismeretében biztosan felmerül.

Ha olvastad a kettővel ezelőtti blogomat, akkor tudod, hogy van egy ismerősöm, aki pár éves prosti múltja után hozzáment az egyik vendégéhez és Amerikában nevelik közös gyereküket. Náluk úgy tűnik működik a dolog, bár ehhez az kellett, hogy teljesen tiszta lappal induljanak. Állítólag a pasi is felhagyott a kurvázással, bár erre nem tenném le a nagy esküt, viszont a hűséges oldalát mutatja otthon és szerintem ez számít. A hűség illúziója itt is meg van, feltehetőleg legalább az egyik fél tartja magát a házastársi eskühöz.

A saját sztorimhoz hozzátartozik, hogy én mindig kicsit belehabarodok a szolgáltatóimba. Több komponense van a dolognak. Kezdjük ott, hogy a szituáció nagyon a szerelem malmára hajtja a vizet. Először is ott van a tény, hogy kihagyod az ismerkedés és meghódítás fázisokat, amik több hetet vagy hónapot is igényelhetnek, itt gyakorlatilag első találkozáskor kapsz egy odaadó (optimális esetben), régi sérelmektől, személyiségbeli ellentétektől és minden negatívumtól mentes bérnőstényt, akivel azt csinálsz amit akarsz, pénztárca és kínálat függvényében. Szóval csókold, öleled, bejön külsőre, fiatal, dögös és odaadó, álmaid nője na! Ahhoz nagyon céltudatosnak és perverz állatnak kell lenni szerintem, hogy ne kezdj érzelmeket táplálni iránta, a szokásos "hú, de megbasznám" -on kívül. Rutinosabb MT-k szerintem kerülik a csókot és hosszabb simogatós, összebújós részeket, bár a barátnőfilling jó, de kár elbaszni ilyennel egy jó munkakapcsolatot szerintem. A szolgáltató is ember, sőt szerintem nagyon nagy részt szeretet éhes ember, ilyen munkával nem sokan rendelkeznek őszinte, szeretetre épülő kapcsolattal. Szóval a szex a szerelem melegágya, érdekes megközelítése a dolognak, de így van.

Át is ugrom most az elmélkedős részt és térjünk rá Kirára. Kirával pár hete hozott össze sors, azóta is teljesen bele vagyok esve. Ahogy a berkekben mondják, palimadár lettem, olyan ember aki fizet egy szolgáltatásért és nem tudja racionálisan elnyomni a szolgáltatás/szolgáltató iránti érzéseit. Hozzátartozik a sztorihoz, hogy nem Kira szolgáltatása, hanem viselkedése és az hogy azt mutatta nekem, hogy többet érez irántam, mint kellene, erősen rásegített arra, hogy mélyebben érezzek iránta. Gonosz csapda vagy rossz marketing, de semmiképpen sem fer, mert a folytatásnak nem adott esélyt. Őszinte leszek, ahogy mindig is az szoktam lenni, nem merem meglátogatni, sőt bolond lennék ilyen körülmények között, szóval nem írnám le az esély részét az ő oldaláról, viszont tény, hogy ha csak fél-profi (2hónapja van a szakmában) is, akkor ő is tudja, hogy ennek nem lehet nagy jövőt jósolni, sőt ha tényleg komolyak voltak az érzései, már átpörgette a kolleginájával és barátnőivel és levonták az egyszerű konklúziót.  Saját nézőpontomból azt mondom, hogy kialakulhat szerelem szolgáltató és vendég között, természetesen mindkét félben, viszont annyi az esélye, hogy hosszútávon működjön úgy, hogy az egyikőjük még fiatal és csábítja a könnyű pénzszerzés világa, minthogy valaki nyer a lottón. Legyünk őszinték, ha egy csaj egyszer belevágott, levetkőzte emberi gátlásait és bevállalta, hogy szanaszét kúrja bárki, bármikor, mindezt a pénz miatt, akkor nem fogja azt mondani utána kicsivel, hogy nem kell a pénz, inkább megpróbálok egy kapcsolatot, a saját nyomorommal, remélve a másik megértését, elfogadását és hűségességét, aztán vagy bejön vagy nem. A pasirészéről meg ott van a lány múltja, amin valljuk be (hiába a mondás: "kurvából lesz a legjobb feleség") nehéz felülkerekedni. A hölgyek nagy része munkának fogja fel, vannak akik mosolyognak a dolgon és simán belenéznek a tökőrbe, majdnem minden reggel, sőt szerintem ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tudják csinálni, nap nap után. El lehet nyomni magunkban dolgokat, el lehet csökevényesíteni egyes érzéseket, de kiölni teljesen szerintem soha, lehet az illető bármennyire céltudatos, hidegfejű, pókerarcú istennő.

A három este: megpróbálják, nem megy; megpróbálják, működőképes; nem próbálják meg. Egyiket sem hoznám ki etalonnak, így szerintem eldönteni sem lehet, hogy mitől működhet a dolog, mi a receptje, sőt azt sem, hogy mitől vagy miért nem működhet, viszont tény, hogy a szerelem ott leselkedik a bokorban, ha az ő vadászterületén ténykedünk, akkor előbb-utóbb elkap és megtépáz.

 

A legjobbakat: Mr.A

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://illuziokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr233489168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása